Minőségpolitikai nyilatkozatunk letöltése

A CERTOP Magyarország által tanúsított ISO 9001-es minőségirányítási rendszerünk is garancia ügyfeleink elégedettségére.

Cégünk a minőségi céljait a következők szerint rögzítette:

Növelni szeretnénk az eddig elért jelentős piaci részesedésünket. Ez úgy valósítható meg, ha minden munkatársunknál belső meggyőződéssé válik az, hogy munkájának minőségét folyamatosan javítsa és ezt a cég belső struktúrája és működése folyamatosan ösztönzi is.

Alapvető célkitűzésünk a megfelelő gyakorisággal és szigorral ellenőrzött, ezáltal megbízható, egyenletesen jó minőségű teljesítés folyamatos fenntartása és továbbfejlesztése, az esélyegyenlőség, a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés szempontjait figyelembe véve, amellyel megfelelünk üzleti partnereink és a jelen kor elvárásainak.

A minőségirányítási rendszer bevezetésében, alkalmazásában és működtetésében Társaságunk minden tagjának a legjobb tudása és képességei szerint tevékenyen részt kell vállalnia.

2011.február 10. 00:00:01

Megjelentek az Új Széchenyi Terv pályázatai.

Benyújtás 2011. március 1-től!
Regisztráljon most, és az első 100 baranyai jelentkező pályázatát az alábbi témakörökben: Mikro-, kis és középvállalkozások technológia fejlesztése (GOP-2011-2.1.1/A) és Mikrovállalkozások fejlesztése (GOP-2011-2.1.1/M), illetve Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára (GOP-2011-2.1.1/B.)térítésmentesen elkészítjük.
Sikeres pályázat esetén sikerdíjat számolunk fel, mely a támogatás megítélésekor esedékes.
A sikerdíj mértéke:
  • 10 millió Ft alatti támogatási összeg esetén: 2%.
  • 10 millió Ft feletti támogatási összeg esetén: 1,5%

Regisztráció >>

2010-08-19 09:36:00

A Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány támogatása révén újul meg a Pannova Ipari Park csapadékvíz-hálózata

A STRABIL Kft.-nek írt pályázaton 9.750.000 Ft-ot nyert a Pannon Tender Kft.
A STRABIL Kft. célja a rekonstrukciós iparterület fejlesztése révén újrahasznosíthatóvá tenni a korábbi ipari területeket. A projekt keretében a csapadékvíz-hálózat rekonstrukciója és bővítése zajlik majd, felszíni, nyílt vízvezető árkokat alakít ki a Társaság. A beruházás megvalósításával emelkedik a Pannova Ipari Park infrastrukturális színvonala, ezáltal befektetőket vonz a térségbe, az ... Tovább >>
2010-08-19 09:36:00

A COMET-TAX Kft. is a Pannon Tender Kft.-t választotta pályázata megírásához

A Pannon Tender Kft. a COMET-TAX Kft-nek 3.807.370 Ft-ot nyert a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem című, "GOP-2009-2.2.1" kódszámú pályázaton.
A COMET-TAX Kft. a projekt keretében vállaltirányítási rendszert kíván kialakítani versenyképessége növelése érdekében.
A projekt célja egy intranetes és internetes folyamatmenedzsment szoftver kialakítása, mely alkalmas a működés során keletkező információ tárolására, feldolgozására, lekérdezhetőségének biztosítására. Emellett az új program lehetővé teszi az ügyfélkör ...Tovább >>