Projektjeink

STRABIL Kft.: Dél-Dunántúli Operatív Program „Az üzleti infrastruktúra (ipari parkok, inkubátorházak, barnamezős telephelyek) fejlesztése”
(DDOP-1.1.1-2008-003)

A projektet a STRABIL Kft. a Dél-Dunántúli Operatív Program „Az üzleti infrastruktúra (ipari parkok, inkubátorházak, barnamezős telephelyek) fejlesztése” című pályázati támogatás keretében „A dél-dunántúli régió legújabb ipari parkjának, a Pécs-Kővágószőlősi Ipari Parknak a fejlesztése” címmel valósítja meg. Hivatkozás

Kozármisleny Város Önkormányzata: Dél-Dunántúli Operatív Program „A közlekedés biztonságát javító fejlesztések az országos közúthálózat települések belterületét érintő átkelési szakaszain”
(DDOP-5.1.3/C-2008-0007)

„Kozármisleny Város Önkormányzata 2008 folyamán több mint 17 millió Ft támogatást nyert a Dél-Dunántúli Operatív Program „A közlekedés biztonságát javító fejlesztések az országos közúthálózat települések belterületét érintő átkelési szakaszain” című pályázati felhívás keretében „Kozármisleny közlekedés biztonságát javító fejlesztések az 5711. számú úton” címmel. A nyáron fejeződtek be az 5711. számú országos közúthálózat átkelési szakaszain a forgalom csillapítására, a gyalogosok védelmének növelésére, a járművek sebességének csökkentésére alkalmas beavatkozások. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.” Hivatkozás

Munkaadók és Gyáriparosok Dél-Dunántúli Regionális Közhasznú Szövetsége: „Érdekképviseleti szervezetek kapacitásainak fejlesztése”
(TÁMOP-2.5.1-07/1-2008-0168)

„A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, a Joint Venture Szövetség, az Országos Kereskedelmi Szövetség, valamint a Munkaadók és Gyáriparosok Dél-Dunántúli Regionális Közhasznú Szövetsége közösen pályázott az „Érdekképviseleti szervezetek kapacitásainak fejlesztése”című TÁMOP-2.5.1-07/1 kódszámú pályázati felhívásra. Az elnyert támogatási összeg meghaladja a 24 millió forintot. A projekt keretében az ország legnagyobb munkaadói érdekképviselete által szervezett konzorcium kívánja az érdekvédelmi tevékenységében rejlő szinergiákat kihasználni, tevékenységük hatékonyságát javítani. A projektelemekkel a munkaadói érdekképviseleti oldal jeles szereplői készségfejlesztésben, ismeretbővítésekben részesültek, közös szakmai információs portált alakítottak ki, valamint szervezetfejlesztést hajtottak végre.” Hivatkozás

Orfű Község Önkormányzata a Dél-Dunántúli Operatív Program „Települési bel- és külterületi vízrendezés
(DDOP-5.1.5/B-2008-0031)

„Orfű Község Önkormányzata a Dél-Dunántúli Operatív Program „Települési bel- és külterületi vízrendezés” című pályázati támogatás keretében „Orfűi Cseralja utcai csapadékvíz-elvezető árok kiépítése” címmel közel 11 millió Ft támogatást nyert. A projekt beruházás keretében, Orfű település üdülőövezetében felszíni csapadékvíz elvezetés- övárok került kiépítésre, valamint a csatlakozó befogadó árok szükségszerű felújítása került megvalósításra. Az övárok kiépítése megoldást jelentett az érintett terület vízrendezési problémáira, ezáltal elősegítve a komfortos, igényes lakókörnyezet kialakítását. A beruházás eredményeképpen növekszik Orfű településen a bel- és csapadékvíz károkozástól mentesített lakosság száma, valamint növekszik a bel- és csapadékvíz károkozástól mentesített területek nagysága.”

Integrált kis- és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése

Támogatási szerződés aláírása első kép

Nagyatád Város Önkormányzata a Dél-Dunántúli Operatív Program „Integrált kis- és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése” című pályázati program keretén belül közel 1 milliárd Ft támogatást nyert.

Támogatási szerződés aláírása második kép

A projekt keretén belül a Nagyatádi Közoktatási Intézmény Bárdos Lajos Iskola átfogó, jövőorientált és költséghatékony megújítása történik, alapfokú művészetoktatással, pedagógiai szakszolgálattal és szakmai szolgáltatással.

Támogatási szerződés aláírása harmadik kép

A fejlesztés célja 425 tanuló korszerű, kompetencia alapú és inkluzív oktatása, és 210 tanuló művészetoktatása. A beruházás folyamán új tantermek, fejlesztő szobák, hangszertermek, aula, kamaraterem, tornaterem, sportudvar és kiszolgáló helyiségek kialakítására kerül sor.

2011.február 10. 00:00:01

Megjelentek az Új Széchenyi Terv pályázatai.

Benyújtás 2011. március 1-től!
Regisztráljon most, és az első 100 baranyai jelentkező pályázatát az alábbi témakörökben: Mikro-, kis és középvállalkozások technológia fejlesztése (GOP-2011-2.1.1/A) és Mikrovállalkozások fejlesztése (GOP-2011-2.1.1/M), illetve Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára (GOP-2011-2.1.1/B.)térítésmentesen elkészítjük.
Sikeres pályázat esetén sikerdíjat számolunk fel, mely a támogatás megítélésekor esedékes.
A sikerdíj mértéke:
  • 10 millió Ft alatti támogatási összeg esetén: 2%.
  • 10 millió Ft feletti támogatási összeg esetén: 1,5%

Regisztráció >>

2010-08-19 09:36:00

A Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány támogatása révén újul meg a Pannova Ipari Park csapadékvíz-hálózata

A STRABIL Kft.-nek írt pályázaton 9.750.000 Ft-ot nyert a Pannon Tender Kft.
A STRABIL Kft. célja a rekonstrukciós iparterület fejlesztése révén újrahasznosíthatóvá tenni a korábbi ipari területeket. A projekt keretében a csapadékvíz-hálózat rekonstrukciója és bővítése zajlik majd, felszíni, nyílt vízvezető árkokat alakít ki a Társaság. A beruházás megvalósításával emelkedik a Pannova Ipari Park infrastrukturális színvonala, ezáltal befektetőket vonz a térségbe, az ... Tovább >>
2010-08-19 09:36:00

A COMET-TAX Kft. is a Pannon Tender Kft.-t választotta pályázata megírásához

A Pannon Tender Kft. a COMET-TAX Kft-nek 3.807.370 Ft-ot nyert a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem című, "GOP-2009-2.2.1" kódszámú pályázaton.
A COMET-TAX Kft. a projekt keretében vállaltirányítási rendszert kíván kialakítani versenyképessége növelése érdekében.
A projekt célja egy intranetes és internetes folyamatmenedzsment szoftver kialakítása, mely alkalmas a működés során keletkező információ tárolására, feldolgozására, lekérdezhetőségének biztosítására. Emellett az új program lehetővé teszi az ügyfélkör ...Tovább >>