Szakértőink

A Pannon Tender Kft. munkatársai több mint tíz éves szakmai tapasztalattal, nagy gyakorlattal, kiváló referenciákkal rendelkeznek. Évek óta szakértői az Európai Uniós támogatási források pályázati úton történő lehívásának, a projektek tervezésének és közreműködnek ezek végrehajtásában, a pályázatok ellenőrzésében.

Cégünk a Vectigalis Zrt. szakértőivel szorosan együttműködik.

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy a vállalkozása üzleti fejlődésével párhuzamosan a cég munkatársainak mindig újabb és újabb típusú szakértelem elsajátítására, illetve külső szakértői támogatásra van szüksége, hogy eredményesen tudjon reagálni az üzleti környezet kihívásaira.

A Pannon Tender Kft. segít Önnek áthidalni azt a szakmai rést, amely a jelenlegi, és a céljai eléréséhez szükséges tudás között van:
- több mint 80 szakértőből álló csapatunk ismeretei az üzletviteli és jogi tanácsadás minden terültét lefedik
- 14 irodával rendelkező hálózatunk országos jelenlétet biztosít
- 18 év sikere, szakmai múltunk és referenciáink a biztosítékok arra, hogy az Ön üzleti problémájára is találunk megoldást.
2011.február 10. 00:00:01

Megjelentek az Új Széchenyi Terv pályázatai.

Benyújtás 2011. március 1-től!
Regisztráljon most, és az első 100 baranyai jelentkező pályázatát az alábbi témakörökben: Mikro-, kis és középvállalkozások technológia fejlesztése (GOP-2011-2.1.1/A) és Mikrovállalkozások fejlesztése (GOP-2011-2.1.1/M), illetve Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára (GOP-2011-2.1.1/B.)térítésmentesen elkészítjük.
Sikeres pályázat esetén sikerdíjat számolunk fel, mely a támogatás megítélésekor esedékes.
A sikerdíj mértéke:
  • 10 millió Ft alatti támogatási összeg esetén: 2%.
  • 10 millió Ft feletti támogatási összeg esetén: 1,5%

Regisztráció >>

2010-08-19 09:36:00

A Duna-Mecsek Területfejlesztési Alapítvány támogatása révén újul meg a Pannova Ipari Park csapadékvíz-hálózata

A STRABIL Kft.-nek írt pályázaton 9.750.000 Ft-ot nyert a Pannon Tender Kft.
A STRABIL Kft. célja a rekonstrukciós iparterület fejlesztése révén újrahasznosíthatóvá tenni a korábbi ipari területeket. A projekt keretében a csapadékvíz-hálózat rekonstrukciója és bővítése zajlik majd, felszíni, nyílt vízvezető árkokat alakít ki a Társaság. A beruházás megvalósításával emelkedik a Pannova Ipari Park infrastrukturális színvonala, ezáltal befektetőket vonz a térségbe, az ... Tovább >>
2010-08-19 09:36:00

A COMET-TAX Kft. is a Pannon Tender Kft.-t választotta pályázata megírásához

A Pannon Tender Kft. a COMET-TAX Kft-nek 3.807.370 Ft-ot nyert a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem című, "GOP-2009-2.2.1" kódszámú pályázaton.
A COMET-TAX Kft. a projekt keretében vállaltirányítási rendszert kíván kialakítani versenyképessége növelése érdekében.
A projekt célja egy intranetes és internetes folyamatmenedzsment szoftver kialakítása, mely alkalmas a működés során keletkező információ tárolására, feldolgozására, lekérdezhetőségének biztosítására. Emellett az új program lehetővé teszi az ügyfélkör ...Tovább >>